Prodej svářecích strojů a zařízení svařovacích pracovišť, poradenství v oboru sváření, svářecí techniky a kovovýroby.
514 514 143   602 119 299

MEVA - teplogenerátor 9-30kW v laku - !! Jarní výprodej !!

Plynové topidlo Teplogenerátor v černém lakovaném provedení. Piezozapalování,termopojistka, pojistka proti přehřátí topidla, plynulá regulace, hmotnost 6,4kg, spotřeba 645 - 2200g/hod.,výhřevnost: 1100 m3

Hmotnost: 7 Kg


Na telefonický dotaz
Kód zboží: 9003121 Výrobce: MEVA
2 695 Kč bez DPH
3 261 Kč s DPH
514 514 143   602 119 299
Dotazy na zboží




Popis:

 

 

MEVA - teplogenerátor 9-30kW

 

  • Teplogenerátor v černém lakovaném provedení.
  • Piezo zapalování,
  • termopojistka,
  • pojistka proti přehřátí topidla,
  • plynulá regulace,
  • hmotnost 6,4kg,
  • spotřeba 645 - 2200g/hod.,
  • výhřevnost: 1100 m3. 

 

 
Upozornění!
Agregát při provozu spotřebovává kyslík a v nevětraných uzavřených místnostech není jeho používání dovoleno. Zařízení jsou určena pro rozmrazování, vysušování a temperování místností v nebytových objektech, v otevřeném nebo dostatečně větraném prostoru.
Agregát není určen k trvalému vytápění. Spaliny zůstávají v prostoru vytápěné místnosti, a proto musí být zajištěno dostatečné větrání. Agregát nesmí být používán v prostorech pod úrovní terénu (sklepy, suterény atd.) Použití v těchto prostorách je možné pouze krátkodobě a pouze při zabezpečení nuceného větrání a použití bezpečnostního signalizačního zařízení.

 

 

Zboží, které si v našem eshopu objednáte, bude pečlivě překontrolováno, pečlivě zabaleno do originálních krabic a zabezpečeno proti poškození při přepravě.
Pokud si v pracovní den objednáte zboží o max. hmotnosti 45kg do 10,00hodin a je s platbou na dobírku, odesíláme zboží v den objednání,  nejpozději v následující pracovní den po objednání.
V den odeslání zboží zasíláme elektronickou poštou na adresu zákazníka, že bylo zboží odesláno, je uveden přepravce, číslo balíku a doběrečná částka.
Při platbě zboží bankovním převodem musí zákazník vyčkat na zaslání faktury a zboží je odesláno na adresu zákazníka po připsání fakturované částky na účet dodavatele, případněz
po zaslání potvrzení z banky, kde byla úhrada za zboží v prospěch našeho účtu provedena. Zboží si můžete také vyzvednout na naší prodejně ve Znojmě.
Pokud není uvedeno jinak, k ceně zboží se může připočítat přepravné a případně doběrečné. To záleží na způsobu doručení a způsobu platby. 
 
   

Našim zákazníkům nabízíme maximální pomoc při řešení případné reklamace zakoupeného zboží.
K zákazníkovi si pro reklamované zboží pošleme dopravu, a opravené zboží doručíme zpět.
Zákazník nic neplatí.
Nechceme, aby zákazník jako náš obchodní partner, měl při případné reklamaci ještě další výdaje
.       

-- 


Zobrazit celý text

Zboží je zařazeno v těchto kategoriích: