Prodej svářecích strojů a zařízení svařovacích pracovišť, poradenství v oboru sváření, svářecí techniky a kovovýroby.
514 514 143   602 119 299

Svářečské rukavice MIRANDA

Ochranné svářečské rukavice MIRANDA - Celokožené pětiprsté svářečské rukavice s textilní podšívkou jsou vyrobeny z kvalitní žluté hovězí štípenky šité kevlarovou nití.


Skladem
Kód zboží: 5000022 Výrobce: SANDVIK
90 Kč bez DPH
109 Kč s DPH
514 514 143   602 119 299
Dotazy na zboží




Popis:

Ochranné svářečské rukavice MIRANDA - Celokožené pětiprsté svářečské rukavice s textilní podšívkou jsou vyrobeny z kvalitní žluté hovězí štípenky šité kevlarovou nití. Univerzálně vhodné pro svařování kovů a jejich řezání, odhrotování, všeobecné práce.

Informace pro uživatele

Ochranné rukavice svářečské MIRANDA, velikost 10

Popis a oblast použití: Celokožené pětiprsté svářečské rukavice s textilní podšívkou jsou vyrobeny z kvalitní žluté hovězí štípenky šité kevlarovou nití.

Univerzálně vhodné pro svařování kovů a jejich řezání, odhrotování, všeobecné práce. Rukavice poskytují svému uživateli nejen dostatečnou ochranu před tepelnými a mechanickými riziky, ale i mimořádný komfort a pohyblivost.

 

Značení: Na manžetě rukavice je označení loga výrobce, značky shody, typu normy, piktogramů, velikosti, názvu, typu rukavice.

Schváleno ČSN EN 420+A1 pro třídu 3 a ČSN EN 12477:2002 pro třídu A.

Stupně ochrany ČSN EN 388:

Odolnost proti oděru: dlaňová část tř. 2

Odolnost proti řezu čepelí: dlaňová část tř. 1

Odolnost proti dalšímu trhání: dlaňová část tř. 3

Odolnost proti propíchnutí: dlaňová část tř. 3

 

Stupně ochrany ČSN EN 407:

Odolnost proti malým rozstřikům kovu: třída 4

Odolnost proti kontaktnímu teplu: třída 1

Odolnost proti konvenčnímu teplu: třída 2

Chování při hoření: třída 4

 

Stupně ochrany ČSN EN 420 +A1:

Úchopová schopnost: třída 3

 

Návod na údržbu a použití ochranných rukavic: Stav rukavic kontrolujte před každým použitím. Rukavice chraňte před sálavým teplem. Nesmí být vystaveny organickým rozpouštědlům, jejich parám, tukům, minerálním olejům a vodě. Po použití hrubé nečistoty odstraňte kartáčem, jemné nečistoty vlhkým hadříkem. Nepoužívejte prodřené, proříznuté silně znečištěné, ztvrdlé nebo roztřepené rukavice, rovněž tak rukavice s prasklými nebo jinak poškozenými švy. V případě pochybností rukavice nepoužívejte a vyhledejte odbornou pomoc. Úrovně třídy rukavic platí pouze pro úplnou rukavici se všemi vrstvami. Rukavice se nesmí používat, pokud existuje riziko zachycení pohyblivými částmi strojů.

 

Skladování, přeprava, likvidace: Rukavice skladujte v čistém, suchém a chladném prostředí mimo přímé působení slunečního světla. Výrobce nenese odpovědnost za změny způsobené špatným skladováním. Rukavice přepravujte v původním balení nebo v plastovém pytli. Použité rukavice likvidujte v souladu s platnou legislativou.

Výrobce: Vladimír Schwarz, Polní 1288/1, 742 21 Kopřivnice

Notifikovaná osoba, která provádí posouzení shody:

Institut pro testování a certifikaci, a.s., zkušební laboratoř č. 1004, Třída T. Bati 299, Louky, 763 02 Zlín, Česká republika


Zobrazit celý text